WC Verstopt / WC Ontstoppen

WC VERSTOPT / WC ONTSTOPPEN , hoe komt dat ? !

U probeert uw wc te doorspoelen maar dit lukt niet of U krijgt borreltjes in uw wc, dan is inderdaad uw wc verstopt. Dit kunt U eerst zelf proberen op te lossen, maar het is zeker niet aangenaam om zoiets te doen. Het is natuurlijk niet zo aangenaam om met zulke probleem te leven. Om uw toilet te laten ontstoppen moet U natuurlijk proberen de beste ontstoppingsdienst te bellen. Te veel wc papier gebruiken kan een oorzaak geven voor een verstopte wc. het gebruiken van vochtige doeken kan ook u wc verstoppen. Het is misschien wel verstandiger om een vuilbakje in de toilet te plaatsen, zodat de bezoekers het wc papier of de vochtige doeken daarin gooien. Bij een verbouwing of een renovatie gebeurt ook wel vaak dat uw wc verstopt. Er worden ook wel veel bouwafval erin gegooid.

REMUS is uw betrouwbare partner wanneer uw wc verstopt is.

Als U wc verstopt is kunt u zorgeloos onze centrale nummer bellen. We zullen proberen uw probleem telefonisch op te lossen, als dit dan echt niet mogelijk is zullen we langskomen. Meestal kunnen we dit binnen de uur oplossen zonder iets af te breken. Bij sommige gevallen gebruiken we onze mechanische ontstoppingsveer en soms gebruiken we onze hogedruk toestel. Al 15 jaar maken we onze klanten tevreden. Tevredenheid van een klant komt bij ons altijd op de eerste plaats.

WC ONTSTOPPEN kunt u zelf ook proberen!

Eerst kunt U beginnen met uw hand in de wc te steken. Er gebeurt wel eens dat er een prop wc papier juist in de bocht blijft hangen. Als U daar aan kunt, neemt U dat wc papier weg. Wc ontstoppen kunt U ook doen met een pomp. Als de prop verder ligt kunt U ze misschien doorpompen. Als dit ook niet lukt, kunt U de wc afvijzen en een ontstoppingsveer in de afvoer steken. Als het dan nog niet is opgelost kunt U 7 op 7 , 24 uur onze centrale nummer bellen. Wc verstopt = REMUS bellen !

WERKGEBIED WC VERSTOPT / WC ONTSTOPPEN

Ontstoppingsdienst Antwerpen, Ontstoppingsdienst Berchem, Ontstoppingsdienst Hoboken, Ontstoppingsdienst Merksem, Ontstoppingsdienst Wilrijk, Ontstoppingsdienst Borgerhout , Ontstoppingsdienst Deurne, Ontstoppingsdienst Aartselaar, Ontstoppingsdienst Hemiksem, Ontstoppingsdienst Aartselaar, Ontstoppingsdienst Niel, Ontstoppingsdienst Schelle, Ontstoppingsdienst Boom, Ontstoppingsdienst Willebroek, Ontstoppingsdienst Zandhoven, Ontstoppingsdienst Borsbeek, Ontstoppingsdienst Boechout, Ontstoppingsdienst Mortsel, Ontstoppingsdienst Lier, Ontstoppingsdienst Bornem, Ontstoppingsdienst Mechelen, Ontstoppingsdienst Sint-Niklaas..